Walkin*

DSC_0032
DSC_0019
DSC_0008

Foto: Emma Grann

 

Här kommer lite bilder från Copenhagen Fashion Week som var för kanske två veckor sedan nu. Skjortan kommer från Acne, skjortan under kommer från danska klädmärket Won Hundred, byxor från Hope, skor från Balenciaga och väska från Nunoo, som också är ett danskt.

Efter Köpenhamn åkte jag till Stockholm för QX-gaygalan och nu är man tillbaka till Göteborg. Jag sitter här hemma nu och planerar inför den stora festen som jag ska ha i April. Ni som har följt mig här ett tag vet att jag började blogga för 10 år sedan, SNART… I April blir det 10års-jubileums fest för mig och bloggen! Hur sjukt?!

Hur som helst, nu ska jag fortsätta med det stora arbetet. Så länge så kan ni gå in på min Instagram och svara på frågan som jag ställde på min story!

  1. Ullie skriver:

    hej fina hoppas alt är bra
    super fina bilder

    då har vi samma typ 25 feb har ja tio år otroligt men ja är ju inte så stor som in 😀

    kram ullie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..