Viktigt att tänka på

Sandro_SHPTR00082-60_V_P

Polotröja, Sandro – ca 2000kr.

Hösten och kylan närmar sig vilket betyder att det är dags att byta ut sina garderobskläderna till något varmare. Och i år välkomnar vi färgen rosa, extra mycket.

Denna tröjan har jag spanat in och jag är sugen på att klicka hem den! På tal om tröjor, så är det viktigt att tänka på en viktig regel. Häng aldrig era tröjor för då tappar den sin egna form, istället ska man vika tröjorna som i en klädbutik.

 

IMG_0932
Foto, @hypebae.

Många använder strumpor för att bara skydda fötterna och lukten på skorna, men strumpor är en av de viktigaste detaljerna på en outfit.

Har du en supersnygg outfit men fel strumpor så gör det riktig stor skillnad och kan förstöra hela looken. Något jag tycker är supersnyggt är när matchar skorna med strumporna så mycket man bara kan, en enkel detalj gör skillnad. Sen beror det såklart på vad du bär för färger på en outfit också.

 

11659058ea_11_a_f
Skor, Balenciaga – ca 7400kr.

Lägg mer pengar på skor, för det gör mer än vad man tror. Idag har jag ett beroende av skor eftersom man vill ha den perfekta par skor till varje outfit, så att det ser 100% rätt. Och ju fler skor man har desto mindre förstörs skorna och ju oftare man byter skor (och strumpor) desto mindre lukt blir det på dina skor.

Jag tycker att man ska äga minst ett par snygga sportiga skor. Att mixa sportskor med någon classy look gör outfiten ännu coolare.

 

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Här bär jag Ammy och Hargreaves.

Smycken, smycken! Våga, våga!

Tycker du att din outfit är tråkig, så kan man alltid testa sig fram med att mixa och trixa genom att prova sig fram med lite olika smycken.

Min favoriter: Linn Holms, Ammy, Louis Vuitton, Louis Abel, Hargreaves och Gucci.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..