Livet utomlands

DSC038011_done1

Bild från Bali, förra året.

Nu var det ett tag sedan jag åkte utomlands. Nu räknar vi inte med Danmark då är räknas som min arbetsplats. Men jag har några resor inplanerade för det här året och för nästa år, som jag tänkte dela med mig i det här inlägg.

Nu början av Juni ska jag åka till London för bland annat Men’s Fashion Week. London är absolut min favorit stad, då det är bara perfekt där – Maten, shopping, språket (dialekten), klimatet, människorna och alla unika gator där!!! Sist jag var där var förra året i februari innan jag skulle åka iväg till Sydostasien.

Det är så härligt, då det har exakt gått ett år sedan jag var i Singapore, Bali och Bangkok och det bästa med snapchat är att man kan se alla memoris dyka upp varje dag på sin snapchat. Jag blir lite sugen att åka dit igen? Men först vill jag åka till bland annat USA innan jag åker dit.

Men än så länge så har vi Storbritannien, Turkiet och Nederländerna inbokade för det här året.

Något jag tänkte dela med mig till er här, är att det är sjukt smart att hyra stugor eller hus när man åker utomlands, speciellt när man ska dit med ett gäng. Det blir mer personligt vilket jag själv tycker är underbart, då man känner sig mer trygg i landet. En sida som jag varit inne på några gånger är Interhome, där kan man hyra trevliga stugor eller hus i 30 olika länder, vilket är något jag skulle rekommendera att kolla närmare på.

Men nu när jag åker till Storbritannien så kommer jag faktiskt att övernatta hos mina kusiner, då jag åker dit ensam men även i bara 4 dagar. Jag kommer vara säkert fullt upptagen i alla dessa dager med Fashion Week, men jag vill så gärna dra på någon musikal i London. Jag har hört att det ska vara riktigt bra, och musikal är alltid kul!

Om ni åker till London och gillar att shoppa, så måste ni besöka Selfridges & Co och Harrods. Det är lite lyxigare shoppingmal, men det finns allt möjligt på dessa två ställen. Man kan åka dit bara för att testa deras restauranger eller varför inte bara åka dit och spana in deras gigantiska shoppingmal som är dessutom instagram-vänligt.

Men nu ska fortsätta planera in resor i min kalender och kommer självklart att uppdatera er om något nytt dyker upp!

Vilka länder/städer bör jag besöka dem närmaste månaderna?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..