Var redo inför balen

 

 

Nu närmar studenten och balen för alla som är födda år 00. Jag minns när jag skulle ta studenten för tre år sedan, jag var sjukt stressad och löste allt i sista sekunden. Men det kan vara skönt att vara förberedd i godtid för att inte stressa, för att man vill ändå sticka ut på studentbalen? Jag vet hur stressigt det var när man ska förbereda allt, speciellt när man ska hitta rätt passande outfit för studenten och balen.

Det är många av er följare som tar studenten i år. Jag hoppas att ni alla som läser detta ska på studentbalen också? Jag medverkade aldrig på min studentbal och jag ångrar det. Men det var för att jag inte hade hunnit fixa en outfit, vilket var trist. Därför tänkte jag ge lite förslag på olika typ av klänningar. Ni hittar massor med lyxiga balkläningar för riktigt bra pris på från JJ’house

Jag personligen älskar stilrena klänningar som visar en hel del hud. Därefter kan man styla det med smycken för att det inte ska bli för platt outfit.

Eller så kör man på en princessklänning. En maxad, stor och drömgin-klänning. Funkar alltid! Speciellt om man vill få uppmärksamheten ett stäpp högre.

rs_634x1024-190506182232-634-Hailey-Bieber-GettyImages-1147424749

Hailey Bieber på Met-gala. En sådan unik och enkel klänning på en och samma gång. Denna lyx klänningen från Alexander Wang är sjukt perfekt! Sådana enkla klänningar funkar även för studentbalen.

 

gettyimages-1147411503

Met-gala, Sara Sampaio bär August Getty Atelier.

Eller varför inte lite drömmare och sötare klänning?

 

Lycka till med er outfit inför balen och studenten! 

 

SPONSRAT INLÄGG.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..