Resultatet på ansiksbehandling

IMG_7552 (kopia)
IMG_7553

Ni som följer mig på instagram vet att jag har gjort ansiktsbehandling hos Medic Skin här i Göteborg, för kanske två veckor sedan. De har nu öppnat i Arkaden som ligger i Brunnsparken, Göteborg.

På instagram frågade jag er om ni ville att jag börjar skriva mer om skönhet och hälsa. Och det var många positiva kommentarer och ville att jag ska blanda ihop det med mode och livsstil. Nu har jag valt att börja skriva om dessa ämnena på mina sociala medier.

På bilderna ovan ser ni före och efter bilder från behandlingen jag har  gjort hos Medic Skin. 

Med tiden och åldern försvinner hudens spänst och dess ungdomliga lyster. Rynkor, pigmenteringar, ytliga blodkärl framträder mer och mer ju äldre vi blir. Med Matrix RF behandlar vi dessa problem effektivt och säkert och utan någon större smärta.

Rynkor, linjer, akneärr, pigmenteringar och stora porer reduceras redan efter 1:a behandlingen – Matrix RF ger dig tillbaka din fräscha och fasta hud igen, säkert och effektivt.

Dem har flera olika alternativ för dig med rynkor och tunna linjer. Ibland kan dem kombinera olika tekniker för att uppnå ännu större resultat, SmartLIFT, och det är något som dem går igenom med dig under konsultationen. Om du vill så kan Medic Skin dessutom rekommendera ett komplett program för din hud med hudvård och andra behandlingar för att motverka uppkomsten av nya rynkor och linjer.

Sublative Rejuvenation för dig med ytliga rynkor och linjer.

Synerons unika eMatrix system skapar små hål i din hud i ett perfekt rutnät genom att förånga bort vävnaden. Mellan varje hål finns det opåverkad vävnad som fungerar som en läknings reservoar vilket gör att hålen läks ihop på bara 2-3 dagar. Huden skapar nytt fräscht kollagen som gör att ytliga rynkor och linjer reduceras. Eftersom det är så kort läkningstid och resultaten så fina så har detta blivit en mycket populär behandling. Dem rekommenderar 2-4 behandlingar beroende på hur din hud ser ut. Det måste gå ca 30 dagar mellan varje behandling. Och jag kommer göra en ytligare en till behandling för bättre resultat. 

Pia som tog hand om mig, applicerade en peel efter behandlingen för att effektivitera resultatet, i mitt fall var det 70% c vitamin peel. Som ger extra lyster och hjälper till att ljusa upp huden och på så sätt få bort pigments fläckar.

Och om du vill göra ansiktsbehandling, så har jag fixar 20% rabatt hos Medic Skin i Göteborg – Ange Medic 20 i kassan.

  1. Hej! Har varit där själv ock gjort samma behandling på medic skin, blev helnöjd , tack Pia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..