Svar på frågan: Är jag stylist?

thumbnail_DSCF9802
thumbnail_DSCF9792-Redigera
thumbnail_DSCF9870-Redigera

Photo: David Saavedra.

Jag tänker ta det här snabbt. Jag har hållit det här lite hemligt pågrund av olika skäl. Men som ni vet så brinner jag för mode och det är en del av mitt liv, och självklart ska man ta alla möjliga tillfällen jobb inom mode. Nu tänker ni, vad är det han pratar om?

Jo, så här är det. Nu är det officiellt att ni även kan kalla mig för stylist. Mitt intresse för mode gör att jag är i ständig utveckling som designer och fashion influenser, men nu även kommer jag ta  uppdrag som stylist.

Jag har redan fått mitt första stylistjobb. Såklart man är nervös med tanke på detta är lite mer seriösare uppdrag. Man har stylat vänner, sig själv och även blivit stylad själv av proffsiga stylister. Men det ska bli intressant att få styla för en kampanj. Så sjukt glad och taggad!

Tack för tilliten. Uppskattar det verkligen!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..