ANNONS

Master of Couture

/

KOON_X_MOEI-1

Foto: TEDDY KOON

Photo: Teddy Koon.

Igår besökte jag Borås med mina vänner, där vi fick bland annat se Master of Couture Balenciaga på Textilmuseet.

Jag blev riktigt inspirerad av utställningen och lärde mig mycket om skaparen till Balenciaga, Cristóbal Balenciaga. Sjukaste av allt är att jag trodde att jag kunde mycket om klädmärket Balenciaga, men det visade sig att jag kunde lite efter jag besökte utställningen. Man blev mycket inspirerad och man fick lära sig mer i djupet om designern, samt klädmärket.

Mäktigast av allt är att man fick se riktiga skiss, tyger och kläder från Balenciaga’s första kollektioner – Nu pratar vi alltså för flera år tillbaka. Nu ska jag inte säga för mycket och låta er uppleva det lika mycket som jag gjorde. Jag tycker att ni absolut ska besöka textilmuseet, speciellt om du är modeintresserad!

Tack till Balenciaga och Textilmuseet, för att vi fick komma. 

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00