Do more be better

IMG_5176-2

Jag saknade Stockholm så mycket, så jag och mina två syster valde att besöka huvudstaden bara över dagen. Vi åkte dit för tre dagar sedan, vi shoppade och käkade god brunch. Nu när man har besökt Stockholm lite snabbt, så får man helt plötsligt ännu mer energi när man kommer tillbaka hem. 

Nu är jag igång med mycket energi! Så låt oss att berätta en av sakerna jag kommer göra i framtiden.  Jag har en hel del roligt på gång men allt är tyvärr hemligt fortfarande, men det finns en sak som är officiellt nu, det är att jag tillsammans med kanske västra götalands populäraste Gym, STC kommer att börja samarbeta. Det innebär att jag kommer att börja igång med träningen, men även börja skriva om hälsa och träning på mina sociala medier också. Det kommer vara mest fokus på mode och livsstil, såklart. Men vi kommer även blanda in lite träning på mina kanaler. Det ska bli en spännande resa för mig, och jag hoppas ni vill följa med på denna fantastiska resa. Ni kommer gilla det, tro mig! 

Jag har även massor saker jag vill berätta för er, men det väntar vi med när det är hungra procent klart. Tack ännu en gång för all support ni ger mig! 

DO MORE BE BETTER!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..