CPHFW

DSC_0309
DSC_0316
DSC_0297

Photo: Emma Grann. / Moei Al Debis

Outfit: Kostym – Soeren Le Schmidt. Väska från Adax, skor från Balanciaga och solglasögonen från Acne.

Vilken grym modevecka det här varit här i Köpenhamn. Idag är sista dagen och sen åker jag tillbaka till Göteborg med Flixbus.

Jag har varit i Köpenhamn ett par gånger, men jag har aldrig upptäckt staden förens nu. Dels för att alla modevisningarna har varit på olika ställen, dels för att jag övernattade där i några dagar så jag hade tid över till att gå runt i staden.

Modeveckan här var mycket annorlunda från Stockholm’s Fashion Week. – Jag kommer att berätta mer kring modevisningarna lite i ett annat blogginlägg. 

P.S Ni som följer mig på Instagram ville att jag skulle visa upp det jag hade köpt från Louis Vuitton butiken här i Köpenhamn. Jag lovar att posta bilder här på bloggen och även göra en unboxning’s video på instagram snart.

 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..