Tack för alla gratulationer

KOON_x_MOEI-1-4
KOON_x_MOEI-1
KOON_x_MOEI-2
KOON_x_MOEI-3

Foto: TEDDY KOON

Foto: Teddy Koon. / Location: Mouche Collective.

Outfit: Skor – Balenciaga, Byxor – Acne Studios, Tröja – Adnym Atelier.  Ringar: Tiger ringen – Gucci, lillringen – present. Ringfinger – Hargreaves Stockholm.

Dessa bilderna är årets första bilder och är tagna från min vän Teddy Koon.  Dessa bilderna presenterar mig bra – I år ska jag visa er mer, om vem jag är som person, visa min riktiga stil, mer av min personlighet och ännu mer mode.

Hur som helst, igår blev jag hela tjugo-två år gammal. Det var en riktigt lugn födelsedagsfirande igår, inte alls mycket. Jag jobbade mest med mina projekt igår, *skrattar*.

Jag läste däremot igenom ALLA er SMS, kommentarer och mail på mina sociala medier. Och jag vill säga tusen tack för er fina ord och tusen tack för ni gör mina dagar!!  Snart ska jag göra mig i ordning för att åka in till Göteborg för att ha en riktig födelsedagsfirande på Mahiki. Självklart kommer jag uppdatera er om det, på alla mina kanaler!

Ta hand om er så hörs vi om någon timme igen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..