Esprit X-mas Dinner

1U4A2443

1U4A2426

1U4A2577

b1U4A2471
1U4A2594
1U4A2525
1U4A2772
1U4A2785 (kopia)
1U4A2856

Foto: August Deller.

Här om dagen var jag på ”Esprit X-mas Collection Private Dinner”, i Rosendals Trädgård. Ett mysigt ställe, både på sommaren och nu på vintern.

Jag bara måste säga att jag får stor respekt för Esprit, för varje gång de släpper något nytt. Esprit har länge vart en av mina favorit klädmärken, men idag har jag seriöst en hel del plagg från dem. Och de slutar inte överraska mig!

På middagen bjöds det på vegetariskt trerätters, samtidigt när Esprit visade deras julkollektion tillsammans med modellen och stylisten Jeanette Madsen. Själv har jag skaffat mig den gula jackan från kollektionen, samt en vit enkel tröja, som ni ser på bilderna ovan. Jag tyckte mest om att de har valt mycket färger och inte bara ”jul-färger”. Jag tyckte även om att alla plaggen var stilrena och enkla.

Och det finaste och viktigaste av allt på middagen, var att vi fick skriva varsin hälsning till julklapparna som Esprit sedan skänker till människor i nöd. Hur fint?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..