ANNONS

Gili Islands

/

DSC038011_done1

Foto: Cajsa Forss.

Jag har så många bilder som jag inte har visat er ännu, från när jag var i Sydostasien, den här sommaren. Utanför Bali finns det tre små öar, de kallas för Giliöarna. Vi besökte två av dessa öarna, och det är sjukt vackert och lugnt! Det bästa med öarna är att det inte alls finns några motortransport, utan man får hyra cyklar eller ta hästvagn. Vi undvek att ta hästarna, då det inte alls kändes rätt.

Öarna är inte alls stora, du kan cykla runt hela örn i kanske en halv timme. Inte ens de, kanske en kvart, beroende hur snabbt man kör också.

Det är verkligen paradiset där! Vattnet är genomskinligt, glasklart och turkos. Man hörde inga tutande bilar och luften där kändes rent.

Bilden ovan är tagen i Gili Trawangan, det finns mycket sådana vattengungor på stränderna på dessa Gili ögarns. Åker ni till Bali, så rekommenderar jag starkt att ni passar på att besöka Giliöarna. Vill ni se fler bilder från resan?

0
7

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00