FW18

5a1a7294 kopia
5a1a7278 kopia
5a1a7239
 n1a7894 kopiera
5a1a7241

Alla foton tagna från Lisa Höök.

För några dagar sedan var det Fashion Week Stockholm och jag var tyvärr inte på alla tre dagarna, pågrund av att jag hade möten inbokade i Stockholm under FW. Så jag hann med bara en dag, men bättre något än inget!

Jag hann med massor, jag såg nästan alla visningarna under dag två och passade även på att besöka glitter’s showroom på Fashion Week, det bjöds på tårta och höstens nyheter, som jag ser framemot att se på butik snart också.

Nu ska jag göra mig redo för FW i andra länder. Jag har inte bestämt mig vart jag ska åka, jag får helt enkelt prioritera rätt. Men först ska jag besöka Stockholm igen för lite jobb den 12e September.

Tusen tack FW Stockholm & Glitter för den här gången så ses vi snart igen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..