Festival med kopparberg

Ab2i5423 web
L1380562 web
 mg 0010 web
Img 3716
Ab2i5303 web
Ab2i5413 web
Dsc02905 web
Ab2i5683 web
Dsc02911 web kopia 5b7d9f396644b

Alla foton från Kopparberg. /

Foto på mig och Rebecca & Fiona

För någon vecka sedan så vet ni att jag åkte ner till Malmö tillsammans med Kopparberg & co. Jag åkte dit tillsammans med några profiler från Sverige, Norge och Danmark. Vi började vår dag i Malmös kanske mysigaste hotell, MJ’S. När vi kom fram till hotellet så har Kopparberg redan anordnat en mysig brunch för oss alla, innan vi skulle vidare till festivalen, Big Slap.

Det var sjukt mysigt och trevlig brunch, och maten var riktig smakrik.  Jag har redan saknat hela gänget! Men jag ska faktiskt träffa några av de när jag åker upp till Stockholm under Fashion Week, det ska bli riktigt trevligt.

Och det var faktiskt min första gång jag besökte Big Slap. Jag tyckte att det var bra festival, jag hade faktiskt låga förväntningar. Men tyvärr måste jag säga att Summerburst är bättre – MEN Big Slap var mysigare dock! Jag kommer lätt att besöka Big slap nästa år…

Tack Kopparberg och alla inblandade för en grym festival.

 

  1. Cristi skriver:

    Joo, men Mirka, det är klart du ska tacka nej till en billigare semestertripp med familjen!! Det skulle väl alla gjort?? (Läs med en stor skopa ironi 🙄) Och såklart får man inte tala om något under inspelning, är det någon som är så dum och tror det på allvar ens? Jag hoppas du får många gratisresor framöver och en trevlig helg Mirka! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..