Bobbys Middag

Fotograf: Armand

För några dagar sedan åkte jag upp igen till älskade Stockholm med FLIXbus. Det var faktiskt skönt att få variera lite att man inte bara tar  tar tåget hela tiden, därför valde jag att ta bussen och det funkade sjukt bra.

Jag var i Stockholm bara i två dagar för lite olika möten. Efter alla mina möten i Stockholm, så passade jag och min vän Amanda Lundgren att dra till finaste Bobby’s middag/event som vi blev inbjuda till, i Glashuset.

Det måste vara det mest mysigaste och trevligaste eventet jag har varit på hittills. Det var även extra kul när fler av mina vänner var på plats, där jag hade ingen aning om att de skulle komma – Gissa vem som blev extra glad och hypad?!

Det bjöds även på drinkar och trerätters, samt så fick vi även testa Bobby’s vitamin-tabletter som jag verkligen vill tipsa om! Jag har tidigare testat ”Bobby’s Superhair” och de är sjukt bra. Man får bättre hår, hud och naglar – Håret växer till och med mer och snabbare!

Just nu är jag på min tredje dag där jag testar på Bobby’s vitamintabletter, ”Bobby’s beauty slim”.  Jag ser framemot resultatet! Just nu får ni rabatt när ni köper dessa vitamin-tabletter från Bobby. BSH30 ger 30% på hårnäringen och SLIM20 ger 20% på Slim. Läs mer om produkterna HÄR.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..