I annonssamarbete med HEAD & SHOULDERS

World Cup Sweden

Stort grattis till Sverige som i förrgår vann över Sydkorea i VM-fotboll. Men på tal om fotboll och sport så är jag inte direkt sportintresserad, men jag älskar kolla på matcher som har spänning i sig och som är viktiga, så som till exempel matchen igår, Sverige vs Sydkorea eller hockeymatcherna som Sverige tävlar i.

Jag älskar även att alla hypar det, det blir ju ännu mer spänning i det. Speciellt när alla företag och stora varumärken som promotar hockeymatcherna, som bland annat Head & Shoulders gör i deras video ovan. Det är en ”World Cup Sweden”-video som promotar både matchen och deras nyhet, som båda är lika viktiga.

Jag har själv haft problem med mjäll ett tag och för att jag ska undvika det igen så blir jag sugen på att testa dessa nya 2in1-schampon som även är utvecklat för alla män, ”de drivs med högprestanda-boosters för att tillgodose behoven för hår- och hårbotten för män som kräver mycket av sitt schampo. Head & Shoulders Total Care med havsmineraler är utformad för att ge extra fuktighet. Hair Booster-varianten med koffein stärker ditt hår för att undvika för tidigt håravfall på grund av mjäll och nedbrytning. Deep Cleansing-varianten med kol är utformad för att ge den ultimata renheten och verkar mot fett.

Jag kommer själv att vilja testa, de verkar vara sjukt bra och viktiga som VM-fotbollen. Vem gillar inte 2in1 schampo? Jag bara älskar balsam, det får håret att se så fräscht och glansigt ut!

Nu ska vi fortsätta heja på Sverige och något som är lika viktigt är att vi tar hand om oss och även håret.

LOADING..