Heyou Panels

Uppe på scenen – Thobias Thorwid, Viktoria Harrysson och Gabriel Fontana.

Uppe på scenen –  Melissa Frölich, Alice of trolle och Eddie Pettersson.

/ Vi hade även med oss Gustav Wigelius samt Klara Lovisa Odén, uppe på Panels scenen.

Foto: Teddy Koon

Vilken magisk helg det var, med härliga kreatörer och Heyou crew!  I lördags ledde jag Heyou Panels i Partille Arena där jag pratade och diskuterade bland annat om Social Network, Hbtqal+ och psykisk ohälsa med grymma profiler.

Jag vill säga, tack till Heyou för att jag fick prata om de ämnen jag brinner för. Jag tycker att det är viktigt att ta diskutera om just de ämnena då det behöves nås ut till ett bredare målgrupp, och jag är sjukt glad att jag fick chansen att prata om det. Jag vill även tacka kreatörerna som var med och diskuterade med mig om dessa ämnena, bra jobbat!

Förutom panels så var jag med min min vän Teddy. Vi gick ut och passade på att knäppa några outfits bilder som ni ser under det här inlägget, och vi hann även gå runt och mingla lite med andra profiler.

Vi avslutade vår dag med att dra på Gokart med hela Heyou crew, samt med alla kreatörerna som kunde följa med. Det var galet kul, och jag kan säga att jag har blivit mycket modigare och duktigare på Gokart!

Jag vill avsluta det här inlägget med att säga, tack till alla inblandande. Och tack till alla som kom och lyssnade på Heyou Panels.

 1. Hello,

  My name is Jessica and I work for an online media agency. I am interested in placing a text link on your site.
  If you are interested, please let me know and I’ll provide you with more details.
  Hope to hear from you soon.

  Jessica S.

  Account Manager

  jessica.sundt@gmail.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..