Pizza_B__th

Foto: Simon Hellman.  Model: Moei Al Debis.

90-tals inspo _Photos.  Jag har varit här i Stockholm, i två dagar och jag åker på Onsdag tillbaka till Göteborg. Jag har hittills bara ätit Pizza på hotellet, Birgel Jarl. Det sjuka att jag har bestämt att inte äta pizza på en hel månad, för att jag är sjukt beroende utav det. Men tyvärr, jag kan inte hålla mig, för att jag är en Pizza Bit*h. Och speciellt när man bor på hotell, då vill man bara köpa god mat och mysa till det i hotellrummet.

Imorgon blir det sista dagen av Stockholm Fashion Week, jag ser framemot de sista visningarna, samt hotell frukosten. Dock kommer det vara en stressig dag då jag ska redan upp om 4 timmar och hinna med allt. Det kommer bli en spännande dag imorgon. Vi hörs imorgon!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..