Esprit X OC

W/ Mikaela Höök. 

  
 

Hur vackra är inte dessa tjejerna?! Och wow vad jag älskar min vän Felicia Aveklew‘s Outfit – Och texten på hennes T-shirt, ÄLSKAR!!   

      
 
  
   
   
   

Julia Dang, Maya Nilsen & Salem Indrias.

  
        

Jag vill börja med att säga tack till Esprit, Opening Cermony och Red And Square för igår. Jag älskar Opening Ceremony massor, och att de gör ett samarbete med en av mina favorit klädmärken Esprit, är ju hur dope som helst. Resultatet blir ju riktigt grymt, deras kollektion tillsammans är 80-tals inspirerat, mycket färg och mycket mönster. Det gillar vi!

Jag har hittat många favoriter från Esprit X OC. En av mina favoriter är den gula jackan som ni ser på bilderna ovan. Det roliga och grymma med den jackan är att det är två jackor i en. Jag kommer bära den jackan idag, på Premiärgala för filmen Jumanji.

Nu är det dags för mig att byta om för att gå ut och käka, och därefter mot premiärgalan. Vi hörs!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..