MTV Single AF

Foto: MTV.SE / Julia Viklund. 

Nu är jag tillbaka från huvudstaden. Som ni vet så åker jag ju en hel del till Stockholm för lite olika jobb, allt hände ju där. Nu när jag var där, så passade jag även på att delta på MTV releasefesten för Single AF’. Det är ett nytt dejtingprogram, där olika kändisar som åker runt i världen för att hitta deras kärlek. Jag kommer lätt börja följa de programmet. Jag tycker att sådant är sjukt underhållande att kolla på. Speciellt när man själv är singel AF, hahah! Nu ska jag inte spoila något, men jag har hört att de två första avsnitten, så ska det vara mycket drama redan då.

Men på tal om Stockholm så kommer Attitude Sthlm äga rum den 11-12 November. Är du modeintresserad? Så får man verkligen inte missa fashion Week, Attitude Sthlm. Se till och gå på detta nu. Läs mer om det HÄR.

Jag ska säga till så att jag åker dit. Jag måste göra klart mina projekt, här i Göteborg, innan jag kan åka upp igen till huvudstaden. Vi får se hur det blir. Men är du i Stockholm mellan 11-12, så tycker jag absolut att du ska köpa biljetter till Attitude STHLM.

 

P.S Tack MTV för en grym releasefest.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..