Inget stort fan

Igår var med min underbara vän Amanda Lundgren på Premiärfesten för Paradise hotel 2017, i Stockholm. Jag är inget stort fan utav PH, så jag har inte så bra koll på programmet för att vara helt ärlig. Men jag har totalt sett en hel säsong, samt sett några enstaka avsnitt från någon annan säsong, men då var det för många år sedan.

Men det var så himla kul igår. Jag och Amanda har så sjukt likt personlighet, så vi hade så jävla underbart ihop! Sen så var det så himla kul att få träffa sina andra vänner inne i eventet, som tillexempel Jasmine. Älskar henne!

Men jag ska nu se till att jag kolla på denna säsong, för att den här säsongen verkar vara sjukt jäkla grymt. Vi fick som sagt se första avsnittet av den nya säsongen. Och jag bara måste fortsätta kolla! Ni kommer att kunna få se förta avsnittet nästa vecka, alltså nu på måndag.

 

P.S MITT HÅR ÄR FIXAT HOS HAIR ANGERED!! LOVE IT. Och mina ögon bryn hos broas by taars i Nordstan Göteborg.

  1. ullie skriver:

    du är fin som alltid o din vän oxå Ha en fin onsdag kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..