Show them

 

AW17 SAMSOE O SAMSOE, Collection coming soon.

Photo: Alfred Johansson.

”Show them. Show the people who you are. Show them your kindness. Show the haters. Show the World. You have the power. I AM BACK.”

Nu kommer jag få en hel del frågor om vems hund det är. Vi kan gå rakt på sak, det är inte min kund fast jag önskade att det var. Jag älskar att jag har varit sjukt rädd för hundar, men nu ÄLSKAR jag hundar och funderar till och med att köpa en. Denna hund är lånad från Hilda Åhman.

Låt oss prata om dessa kläderna. Detta är min stil, jag älskar det! Dock har inte dessa plaggen kommit ut ännu, de är höstkollektion och kommer alltså  finnas på butik inom kort. Nu under hösten så är det väldigt mycket rock-inspirerat och kommer även vara en hel del röda och mörka färger på plaggen.

På tal om hund, har ni några tips på vad man ska tänka på om man ska köpa en hund?

 1. Leila skriver:

  Hej!
  Jag har massor av hundköps tips! Men tar upp de viktigaste ”att tänka på” för alla som funderar på att skaffa en hund! 1, Du kan aldrig läsa på/höra dig för NOG om olika hundraser och vilken ras som skulle passa in bäst i ditt liv de kommande 10-15 åren! När du bestämt ras. Besök några uppfödare och be dom om bästa tipsen/råden! En fika och lite hundprat hinner man alltid med!
  2, Köper du en renrasig hund från en uppfödare ansluten till Skk (Svenska kennel klubben) så har du kommit långt! Det finns regler för dom att följa, för djurens och köparnas bästa!
  3,Skaffa en bra försäkring från dag 1
  4, Se till att ha en plan B, C och D….utifall ngt skulle hända! Typ stuka foten så man inte kan sköta hunden!! Vem passar med kort varsel om du måste utomlands? Och inte bara när den är söt valp!
  5, Skaffa ett kontaktnät av ”hund människor ” som kan hjälpa med träning, bra veterinärer etc.
  6, räkna lite på kostnader…bara för säkerhets skull.
  Så! Lycka till! Ha kul med din kommande bästa vän! Det är viktigast!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..