four snaps

Mina fyra senaste snap. 

Jag åker nu en hel del till Stockholm och min kamerarulle består bara utan Stockholm-bilder. Dessa bilderna är tagna i Stockholm förutom den sista bilden som togs igår i Göteborg. Det är många som frågar mig vad jag egentligen gör i Stockholm, och det får ni SNART får reda på det.

Jag är just nu mest aktiv på Snapchat. För att har har så himla dålig tid med att uppdatera mina andra sociala medier, men det kommer. Snart klar med alla mina projekt och då blir det uppdatering på bloggen och mina sociala medier bättre än innan. Jag åker upp igen till Stockholm, denna Onsdag. Se till att lägga till mig på snapchat för att inte missa något, mohammedis.

Nu sitter jag och äter naturgodis, samtidigt när jag dricker lite dessertvin med härlig musik och svarar på mail.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..