smile like a boss

Foto, Emma Grann.

Nu är man hela 20 år och har varit det i snart halvår. Det jag inte har tänkt på är att jag måste betala om jag ska laga mina tänder, jag är ju vuxen nu. Det känns trist på något sätt. Tänk om jag förstör mina tänder idag. Gud, vilket jobbigt läge då, haha.

Jag har tidigare skrivit ett inlägg här på bloggen om bilförsäkring och om att jag håller på att övningsköra, då jag känner att det är
dags. Men det man inte så ofta tänker på, är att det är lika viktigt att ha försäkring för tänderna, vilket kallas tandvårdsförsäkring.
Tänk om man förstör tänderna rejält någon dag, då kan det vara skönt att man har ett företag som kan vara där för en och hjälpa till med betalningen. För att jag har hört att det kan kosta flera tusen för att laga en tand.

Jag är sådan person som måste kolla igenom alla företag extra noga och se om det är något för mig. Hittade ett företaget Allra som hade en seriös hemsida men bra information om tandvårdsförsäkring. För mig är
det viktigt med en trovärdig hemsida samt att de verkligen bryr sig om sina kunder.

Läste på deras hemsida att man får snabbt och enkelt ersättning för sina tandläkarkostnader upp till tydliga maxbelopp. Samt att man väljer tandläkare givetvis själv, antingen privat eller inom Folktandvården.

Men jag är fortfarande 20, jag har fräscha tänder och tror inte att jag behöver någon försäkring ännu. Men jag kommer absolut skaffa en tandvårdsförsäkring hos allra, förhoppningsvis. Om kanske ett eller två år, för då är det dags känner jag!

Nu är man hela 20 år och har varit det i snart halvtår. Det jag inte har tänkt på är att jag måste betala om jag ska laga mina tänder, jag är ju vuxen nu. Det känns trist på något sätt. Tänk om jag förstör mina tänder idag. Gud, vilket jobbigt läge då, haha.

Jag har tidigare skrivit ett inlägg här på bloggen om bilförsäkring och om att jag håller på att övningsköra, då jag känner att det är
dags. Men det man inte så ofta tänker på, är att det är lika viktigt att ha försäkring för tänderna, vilket kallas tandvårdsförsäkring.
Tänk om man förstör tänderna rejält någon dag, då kan det vara skönt att man har ett företag som kan vara där för en och hjälpa till med betalningen. För att jag har hört att det kan kosta flera tusen för att laga en tand.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..