Varför tre hijabkvinnor

Jag har bestämt att i nästa storgala så ska jag ta med mig 2-3 kvinnliga modeller som ska gå med mig i rödmattan, jag har även bestämt att de ska bära hijab/sjal på sig. Och många älskade idéen när jag berättade på min snapshat-story, medan vissa tyckte att det lät korkat, men det är bara för att de har ingen aning vad syftet med det hela är.

Jag har bestämt att ta med mig svenska modeller som bär hijab. Nu tänker ni varför jag gör det här?  Jag vill att människorna ska vakna till, speciellt efter det som hände i drottninggatan – Terrorister är inte muslimer, de är terrorister. Hatet på muslimer ökar, hat på gaypeople ökar, hat på flyktingar ökar, hatet ska inte öka, det ska minskas – genom att visa kärlek så försvinner hatet.

Jag har läst mycket på nyheterna att de vill stänga ner religösa friskolor. Och då vill dem alltså bara stänga ner de muslimska friskolorna och tillåta tillexempel Kristina friskolor och i mina ögon ser det är bara konstigt ut. Ska man stänga ner så får man väll stänga ner alla. Det ska inte finnas någon grupperingar, vi alla är människor. Det är ett sånt jäkla krig mot muslimer som sakta men säkert utvecklas. Slöjförbud och nu skolförbud snart ska det bli förbud mot hela våran existens.

NU VILL JAG VISA MÄNNISKORNA ATT HIJAB ÄR INGET VAPEN, DET ÄR BARA TYG. Jag vill ta med mig svenska modeller till nästa kommande storgala, där de ska bära hijab på huvudet. Och vi ska visa dem att det är vackert!

Jag tänkte passa på, nu när jag ändå skriver det här inlägget – är du kanske helsvensk som aldrig haft på dig hijab förr? Skriv till mig på mohammediblog@hotmail.se, jag behöver 1-3 tjejer som vill följa med mig till nästa kommande gala. LÅT OSS KROSSA HATET OM MUSLIMERNA, LÅT OSS SKAPA FRED, LÅT OSS VISA DEM!! VI SKA SKAPA RUBRIKER.

Jag ska vara helt ärlig, där jag fick denna inspiration från ingen mindre än Alexander Bard.

– Klargöra: Nej, detta är inte Hijab, utan detta är burka/Niqab. Men fick inspirationen från denna bild.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..