FRISÖRER KOLLA HIT

Mina 3 senaste klippningarna hos Hair Angered.

Hoppas allt väl med er alla. Det är så här att mina vänner på Hair Angered letar efter nya och duktiga frisörer till deras salong i Göteborg. Ni som har följt mig ett tag nu på min blogg och sociala medier så vet ni att jag bara klipper mig hos de. Alla är duktiga och trevliga i salongen. Om jag var frisör så skulle jag lätt sökt jobb hos de!!

Här kommer all  information du behöver (Text lånad från Facebook): 

Hair får fler och fler kunder och söker nu nya medarbetare! 

 Vi söker dig med hög arbetsmoral och önskan om att utvecklas snabbt. Du är en Go och glad person, har en frisörutbildning, gillar att jobba med många bollar i luften och är stresstålig.

 I gengäld får du: Arbeta på en annorlunda mycket populär salong, möjligheter att gå på visningar och kurser, fri hårvård, möjlighet till betalad träning, telefon, träffa och lära känna kändisar och göra deras hår, bygga upp en egen kundkrets via egen instagram, är försäkrad via FORA, avtalsenlig lön samt provision, möjligheter till att resa inom jobbet och åka iväg till modevisningar och modelljobb. 

Hör av dig till Hair Angered, Tina Alich. Antingen via Facebook eller maila direkt på hairface.se.

  1. Jag och mina tjejkompisar har sett dig i Stockholm och du hälsade inte ens vilket gjorde oss ledsna. Du verkar så snäll och i verkliga livet fick man knappt ögonkontakt med dig. Tråkigt hoppas du kan vara mer öppen när man träffar dig så att du inte är en Diva nästa gång. Vi är ändå imponerade av dig och följer dig på alla dina kanaler. Vi beundrar dig fett mycket trots att du inte hälsade på oss.

    1. Hej, vad kul att ni såg mig. Men jag har aldrig dissat någon. Antingen så hade jag säkert på mig hörlurar och inte hört er när ni hälsade eller så hade jag säkert bråttom och inte såg er. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..