two days more

 
            
   
  
        
    
       
    

Alla foton är från Femman Göteborg, Dino Soldin. 

För er som följer mig på Instagram och Snapchat (mohammedis) så vet ni att jag är fortfarande är i Stockholm. Men innan jag åkte hit så var jag på VIP Femman frukost i torsdags, som Femman och Manifest PR har anordnat. För er som inte vet, så är Femman en del av Nordstan i Göteborg. Det vi fick göra är att vi käkade frukost tidigt på morgonen hos Gateau som är en av Femman’s caféer, vi fick höra mycket spännande beauty-nyheter, träffade nya härliga profiler samt så fick vi med oss en grym Goodiebag från femmans butiker. Jag kommer antingen lägga upp Goodiebagen på min snapachat eller här på bloggen. Vi får se! Alltid kul att se vad man fick, visst?

Men just nu är jag som sagt i Stockholm och jag har förlängt resan med två dagar extra, alltså jag åker istället på Onsdag. Varför jag förlängde är för att fick fler möten inbokade och även för att hinna med galapremiären för en serie, samt så vill jag även hinna med press day för två olika showrooms. Det ska bli så kul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..