Slayar med Gigi Hadid

För er som följer mig på Instagram och på Snapchat så har ni redan sett min nya accessoar från Tommy Hilfiger X Gigi Hadid. Wow vad jag är kär i den. En sådan liten accessoar kan göra så sjukt mycket stor förändring på en outfit, man blir helt plötsligt 10 ånger coolare och självsäker.

Och ja jag vet att denna accessoar är ifrån tjejavdelningen, men det betyder inte att vi killar inte kan bära det också. Det är unisex, allt är unisex nu för tiden. Jag ska ge er ett exempel – en gång så hade jag tjejparfym på mig, då mitt parfym tog slut. Mina killkompisar tyckte om parfymen och ville ha en likadan, men när de fick reda på att det var tjejparfym, helt plötsligt tyckte de att den var ”äcklig”… Haha! Men ni förstår vad jag menar eller? Inom mode så finns det inget som är rätt eller fel, man ska köra all in och våga sticka ut. Jag kommer i alla fall Slaya med min nya Tommy accessoar.

Här om dagen fick jag present från en Tommy Hilfiger butik i Arkaden, Göteborg. Denna Gigi Hadid tygväskan. Om man köper något från deras butik så fick man en sådan väska, men jag behövde inte köpa något. Nu undrar ni varför jag fick denna väskan ändå? Jo, jag samarbetar med Tommy och ägaren kände igen mig och hon var trevlig och gav mig en. Hon är sjukt trevlig och jag älskar deras personal och butik.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..