Ansiktsbehandling 2.0

Duktiga Pia som har jobbat med denna skönhetsbranschen  i över tjugoår. 

För ett år sedan gjorde jag min första ansiktsbehandling hos Pia, i Medic Skin (Medicskin.nu). I måndags besökte jag Medic Skin, för att jag tycker att Pia är sjukt duktig och kan sin grej. Denna gång gjorde jag behandlingen RF Matrix som stimulerar kollagenet i huden förbättrar elastineteten så att huden blir märkbart fastare och att porer förminskas även ärr och bruna fläckar försvinner extra fina resultat när behandlingen kombineras med en peel som skräddarsys efter kunden behov. Så här ser det ut:

Här kommer före och efter bild efter jag gjorde ansiktsbehandling. Dock ser man bättre resultat efter några dagar man har gjort behandlingen. Jag kommer självklart att uppdatera er om några dagar och berätta för er vad jag tyckte om resultatet, samt visa er bättre bild på mitt ansikte. Jag vill även kommentera att jag glömde raka mig innan jag skulle till Medic Skin, så på bilden ser jag ofräsch ut. Haha.

 

Medic Skin finns bara i Göteborg och man kan göra ansiktsbehandlingar och allt möjligt inom skönhet att göra. Jag tycker absolut att ni ska kolla in deras hemsida och läsa mera.

  1. ullie skriver:

    Hoppas att allt gått bra Fin tosrsdag till dej kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..