Vuxensaker

Bild från P4 GBG Sveriges Radio, 2015. Vad tiden går så fort…

Jag har börjat nu planera inför min övningskörning, jag måste ta tag i det. Enligt mina planer så ska jag ta körkoret nu under sommaren och jag ska och kommer ta körkoret. Nu när man är inne i det där med bilar och övningskörning så börjar man helt plötsligt fördjupa sig i ämnet. Tänk om jag ska förstöra en bil? Vad gör jag då? Tänk om min bil stannar mitt i vägen? Sånna här frågeställningar skrämmer mig. Haha! Men nu är jag vuxen och måste göra något. För att jag reser en hel del till olika ställer, vilket jag måste skaffa körkort för att mitt liv ska bli 10 gånger enklare.

Jag kikade bland annat på bilförsäkring inne på insplanet och fick syn på att man kan jämför pris och samtidigt så sparar man pengar och tid. Jag tyckte att det var en bra sida för er som behöver hjälp med att hitta rätt försäkring, som är studenter som mig och vill spara pengar och tid, då vi pluggar en hel del – då är det insplanet som gäller.

Det är viktigt att man har försäkring för att allt kan hända. Och när det väl händer något dåligt så har man försäkring för att de ska kunna hjälpa dig med dina problem. Jag tycker att det är sjukt intressant att fördjupa sig in i just de ämnet, man känner sig nu äkta vuxen. Så fort jag har skaffat körkort och bil, så ska jag lätt ha bilförsäkring.

Är det bara jag som gillar att fördjupa mig i vuxen saker?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..