Releaseparty_Svanen Jeans

Igår var jag på Releaseparty för Velour By Nostalgi‘s miljövänliga byxor, Svanens Jeans By Velour. Jag var där med min vän Josefina/Tinzahh.

Jag har bland annat köpt ett par byxor från Velour, Svanens Jeans. De är sjukt coola och kvalitet på dessa är 110% gryma! En av anledningarna varför jag är pescetarian är för att jag bryr mig om miljön, därför är det lika viktigt att man stödjer miljövänliga kläder!

Vi hade sjukt kul igår. Jag och Josefina är alltid kaos när ni är med varandra, vi hade en riktig grym dag. Efter eventet så fortsatte jag dagen med lite Quiz och Karaoke med Josefina och hennes vänner. Därefter avslutade vi dagen med lite party!

P.S Är det bara jag som får den där ”old” och USA känsla, på sista bilden? Haha, älskar det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..