WATER FRONT SUNDAY BRUNCH

Idag var en riktig grym och lång dag i Stockholm. Dagen började med en generös och extraordinär brunchbuffé i Radisson Blue, Water front. Jag var där med min kusin Hiba och min vän Feliks! Vi hade det så trevligt och mysigt… Jag ut där med matkoma! Det var riktigt gott, det fanns allt möjligt, så som olika fiskrätter, kyckling, kött och lyxig dessert buffé. Och nej, jag åt aldrig kött eller kyckling för att som ni vet, så är jag pescetarian.

Efter det gjorde jag och min kusin sjukt mycket saker i Stockholm, vi hann med massor! Just nu är jag hemma hos de och är sjukt utmattad!! Jag ska snart gå och lägga mig för att imorgon kommer det också vara en lång dag, dock kanske lite stressigare, då jag åker till Göteborg imorgon runt 15 tiden.

– Tack till Radisson Blue och Petré för en grym söndag brunch!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..