”GÅ DÖ BÖGÄCKEL”

Jag blev påhoppad i Stockholm IGEN?! Jag tänker gå rakt på sak för att inte göra det här inlägget för långt! Jag var som sagt i Stockholm igår för STHLM FW och åkte tillbaka samma dag till Göteborg strax innan 20 tiden.  Jag vill börja med att jag har blivit påhoppad innan, för exakt två år sedan i Stockholm, där det var en fullgubbe som ville slå sönder mig i tunnelbanan. Han hade en flaska i handen och slängde rasistiska kommentarer till mig. Så som ” Blattarna tar över våra jobb”, ” bögjävel” , och ”stick till hemlandet”. Han ville även slå sönder mig med hans flaska samt med min selfiestick, som han försökte ta ifrån mig. Hon drog seriöst min selfiestick för att slå mig med den, och det sjuka är att ingen gjorde något… Alla kollade på?! Jag var också bara 17 år gammal. Jag var även i chocktillstånd då detta var första gången det hände mig! Jag visste inte vad jag skulle göra, då jag seriöst blev helt förstörd och chockad.

Jag har alltid känt mig hemma här i Sverige då jag är född och uppvuxen här. Jag är Svensk. Men när jag blev påhoppad första gången i Stockholm, så började min hjärna tänka extremt mycket om jag kanske faktiskt inte är så kallad ”svensk”. Blev ledsen och sårad!

Men hur som helst, nu är jag äldre och förstår att jag visst är svensk, jag är svensk medborgare. Och denna fullgubben pratade bara skit! Men han ville seriöst slå sönder mig, och ingen sa till. Det var det mesta som gjorde mig sur!

IGÅR blev jag påhoppad igen?! Och det var i T-centralen runt 19 tiden. Men denna gång handlade det om något helt annat! Jag vet inte om han var full eller inte. Det spelar egentligen ingen roll. Men det var också en gammal man som kom fram till mig och började slänga homofobiska ord, då jag hade en helt annorlunda klädstil antagligen? Jag har färgat hår och hade rosa tröja, och enligt samhället så betyder det att man är bög när man klär sig annorlunda och coolt?! Men denna äldre mannen kom fram till mig och ville seriöst nicka till mig. Han slängde även homofobiska ord, så som ”Gå DÖ Bögäckel” , ”Jag är stolt homofob”.  Jag tog inte åt mig, men jag blev arg och irriterad att det fortfarande finns homofober, snälla det är nu 2017. Och att man säger ”gå dö” till en människa är så omänskligt. Han var ett monster.  Alla homofober har seriöst ingen aning vad de pratar om. De bara pratar för att ha något att prata om, så deras ord betyder ingenting… INGET… Jag blir bara äcklad av alla homofober. Och alla dessa människor som säger ” Jag accepterar alla människor, men om min familjemedlem är bög eller lesbisk så slår jag till den.” Det är fortfarande homofobiskt. Jag fattar inte vad människor tänker? Det betyder med andra ord att du inte accepterar dem. JAG KALLAR ALLA HOMOFOBER FÖR MONSTER – Hitler och Trump klassar jag de som monster med. SÅ ILLA MENAR JAG MED ORDET MONSTER!

Jag vill avsluta med att säga till alla homofober – Tänk till extra noga. Behandla människorna så som du själv vill bli behandlad. Respektera varandra. Och om du är en riktig trogen och religös människa – Så vet du om att i alla religösa texter så står det att man ska respektera alla människor, ALLA! TACK FÖR MIG!

// Nu kommer jag få kommentarer om jag är bög eller inte. Nej jag är inte bög, men jag är stolt människa som INTE är homofob. Och jag lägger upp denna bilden under för alla homofober:

SOM TUR SÅ BLEV JAG INTE SLAGEN. MEN BLIR JAG DET, DÅ KAN JAG SÄGA ATT DE BRÅKAR MED FEL MÄNNISKA!

 1. Sara skriver:

  Men usch vad hemskt!! Jättebra att du skriver för det är nog tyvärr inte så ovanligt att någon slänger ur sig en massa skit. :/ Man förundras verkligen över vilka åsikter som fortfarande cirkulerar år 2017. Helt sjukt!
  Med det sagt så är jag glad att du inte blev skadad!! 🙂

 2. De är sorgligt detta ska ske. Va rädd om dig

 3. Bra inlägg! Riktigt trist med detta bemötande du har fått, jag tänker även hur man måste känna sig med om man faktiskt hade varit homo eller annan läggning. Det är ju så otroligt kränkande. Bra att det finns fler än en själv som gör åsiktsfulla inlägg kring samhället idag. Det är ju sådana som du gör att saker bli mer omtalat och accepterat. Bloggare har makten.

  Kram

 4. Emma skriver:

  All kärlek och styrka till alla oprivilegierade som behöver utstå sånt för dem är dem. Mitt hjärta brister när jag läser sånt.

 5. Man blir så ledsen och besviken på att ingen reagerar när något sådant händer. Att folk bara står och glor är för mig orimligt. Jag kan förstå att man kan vara rädd, men vad var inte du som 17-åring rå?! Finns för lite medmänsklighet idag…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..