#MOHAMMEDI20 / #MOEI20

 
 
 
 

Nu när bloggen och mitt nya namn är igång så kan jag äntligen lägga upp bilderna från min 20-års födelsedagsfest jag hade, den 20e Januari tillsammans med Le Pain Francais Brasserie i Östra Larmgatan.

Dessa bilderna är tagna i min egna systemkamera och jag hann inte fotografera så mycket då jag försökte njuta av dagen så mycket jag bara kunde, med alla mina vänner!! Tusen tack till alla som kom som förgyllde min dag ännu mer.  Jag hade sjukt kul med alla mina underbara vänner. Jag dansade loss så att hela kroppen hade träningsverk dagen efter?!

– Stort tack till Le Pain Francais Brasserie, Partykungen och Red Bull för att ni hjälpte mig att fixa festen!

Och ett speciellt tack till en underbar vän som hjälpte mig med massor, tack Sally Nabolsi!! Luv yah.

 

Alltså det är sjukt att jag är 20 år nu. Man känner sig fri och vuxen, en av mina mål i år är att ta körkortet. Och jag kommer att göra det. Jag måste ta tag i det nu!  Men vad tycker ni om den nya bloggnamnet förresten?

 

  1. Stort grattis får jag säga. Namnet är nice bra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..