This is US TV3

15937011_1369293783123366_4770441648328051658_o (kopia)

Vad tycker ni om mina nya bågar från Synsam‘s egna märke ”Fellepini” ?

Jag älskar mina nya bågar, hur coola är inte de? Jag hade på mig de för första gången på This Is US – TV3 premiärgalan. Jag ser mer ”coolare” ut nu!!  Visst? Speciellt med min nya hår look som Hair Angered fixade innan jag åkte hit till Stockholm.

Igår var jag på förhandsvisning med min kusin, för populära amerikanska dramaserien ”This is US” som har premiär på TV3 den 19 Januari. Jag kollar aldrig på serier, men efter serien SKAM och efter jag har fått se två avsnitt av ”This is US” så kommer börja kollar på serier varje dag! Jag kommer lätt börja följa denna dramaserien, det föll flera tårar under de två första avsnitten. De två första avsnitten gav ett intryck av hur många lärdomar och nya perspektiv det finns att ta del av – Man relaterade till många saker. Det var även en blandning av en film och serie, vilket gör serien unik.

Den får lätt 10/10, utav mig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..