ANNONS

SUMMERBURST 3D MOVIE (galapremiär)

/

img_9504-2-kopia
Min outfit: Skjorta och kostymbyxor från A Day’s March , Tröja från Velour.

summerburst3d2

1479888312-6916-kopia
1479888322-6916-kopia
img_9529-kopia

Hur var filmen?  – Som ni vet så var jag i Stockholm i Tisdags och Onsdags. Jag var där för att bland annat galapremiären för filmen Summerburst 3D , som har egentligen premiär imorgon.

Om vi nu ska prata om hur filmen var, så tyckte jag att den var bra. Höga förväntningar hade jag dock inte, det brukar jag få när jag ska kolla på film, på bio. Jag var bara nyfiken om hur denna filmen skulle vara. Det jag då inte tyckte om filmen var att den kanske var LITE för långtråkig, då det hända nästan samma saker hela tiden. Men jag som aldrig har varit på summerburst festivalen, så blir man sjukt sugen på att dra dit nästa år, efter man har fått se denna filmen! Man får helt enkelt uppleva hur folket har haft det där. Det kändes som att du själv är i festivalen – Man ville bara dansa i biosalongen, och det gjorde man.

Man fick även lära känna artisterna bättre, de tyckte jag var sjukt bra med filmen för att då händer det saker i filmen! Bäst utav allt var att man fick gåshud under större delen av bio tiden. Mäktigt!

Om jag ska betygsätta detta, så tyckte jag att den får betyg: 5,8 / 10.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00