Första 2016 teckning

1artmo

Nu är jag klar med teckningen!! Fattar ni att detta är min första 2016 teckning?! Det var en lång konstpaus. HAHA!! Men nu är Mohammedi är tillbaka till konstkontoret. Nu ska jag göra ännu fler teckningar.

På bilden ovan så är det en Tova Helgesson’s fans. Jag och min vän Tova hade samarbete tillsammans, där hon startade igång en tävling på sin instagram där en av hennes följare hade chansen att bli avtecknade utav mig. Och det blev denna tjej på denna bild ovan.

Som ni ser på teckningen så har jag valt att göra tjejens ögonbryn och hår till Silver. Jag älskar när det ser lite ”slarvigt ut” eller man kanske ska säga ”konstnärligt”  – det var är bättre ord.

Vad tycker ni??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..