On Fleek


IMG_3522
IMG_3484
IMG_3497
IMG_3499

Foto Sune Chee | hår: Hair Angered

I dagens outfit bär jag kostym som jag har köpt när jag var utomlands,  polo tröja från cos, skor från tiger of sweden och armbandet från ALEX Bracelet UF.

Mina vänner ligger bakom ALEX Bracelet UF. De kommer att vara på UF mässan den 29 Februari och 1 Mars, i Göteborg.  De kommer att visa och säljer deras affärsidé. Glöm inte att besöka mässan och besöka dem!

Tid:  Mässan är öppen för alla besökare kl 16-19:30 den 29:e feb och kl 10-15 den 1:a Mars.

Men hur som helst, idag kommer jag att inte göra så mycket. Det kommer att vara en hel del plugg och tecknande! Om exakt en vecka ska gymnasiearbetet redovisas och jag är inte klar ännu. Så jag måste jobba stenhårt hela veckan! Haha, jag har skrivit om detta nu i kanske var ända inlägg. Men det är de ända jag håller på med just nu… Om två veckor kommer det att vara chill!! Då är man fri, jag längtar!

 1. Hejsan,
  Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
  Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
  (Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
  Åldersgräns 16 år.
  Mvh, Tove

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..