testade solarium för första gången

bruntyp

Jag ser trött ut, men det är bara för att kanske är det? Så jag vill inte ha några kommentarer om det…

Men idag åkte jag ner till stan med mina kusiner, där vi kollade lite efter kläder, vi åt i kinesiskt restaurang (sushi osv…), och sen avslutade vi det med solarium i 25 minuter. Och det var min första gång!

Men när jag var inne i solarium, så var det skönt och varmt. Helt plötsligt började jag tänka på när jag var i Turkiet sist, stranden, när jag solade varje dag och polen så klart! Jätte random, men det är för att jag har saknat sommaren sjukt mycket! Det är jättekallt här i Sverige och det snöar nu hela tiden…

Det har snart gått exakt sju månader sedan, när jag var i Turkiet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..