Ser fram emot det

18
Jag har prov imorgon och jag har inte börjat plugga då jag är så himla taggad inför min nya youtube kanal, den kommer att bli så DOPE, med andra ord, galet coolt! Jag sitter just nu och pratar lite med några experter på film och liknande grejer. Jag vill inte avslöja för mycket nu! Men jag sitter just nu och planerar och jobbar med min Youtube kanal… Haha, nu måste jag skärpa mig och börja plugga istället!

Men när man får massa idéer och planer på något man tycker om så vill man jobba med det istället. Men helt seriöst, nu ska jag plugga… Det var allt det jag ville berätta för er!! HAHA. Nu blev ni ännu mer nyfikna, visst?! Ser fram emot inför min YT.

Det ska bli spännande att hålla på med bloggen och Youtube samtidigt. I love it!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..