två saker jag behöver

F655SW0074XD.99_A_01
macbook_overview_og

Bild nr 1, tagen från kenzo.com, bild nr 2, tagen från apples officiella sida.

Okej, låt oss prata om första bilden, alltså lägg av!! Wow vad snygg tröja, jag känner att jag behöver en till Kenzo Tiger tröja. Just nu har jag en vinröd tiger tröja och en vit tiger t-shirt. Nu vill jag jättegärna ha denna ovan, en hel svart tiger tröja från Kenzo. Visst är den dope?!

Bild 2, Något jag har länge drömt om sen jag var 13 år, är en MacBook dator. I år tar jag som sagt studenten, och då är vi tvungna att lämna tillbaka våra skoldatorer, vilket betyder att jag inte kommer att ha tillgång till en dator (man kan annars köpa skoldatorn, men jag känner att det är inte värt det). Men jag måste börja samla pengar redan nu för att jag ska kunna ha råd med en Macbook dator! Har ni en macbook? Är de bra?

 1. Satsa på en MacBook PRO retina! Jag hade en sån för ca ett halv år sen. Dock hann jag bara ha den i två dagar innan jag glömde den på tåget… Men nu mera har jag den nya MacBooken som är på bilden. Visst den är hur tunn, smidig, cool och snygg som helst men man har bara tillgång en ingång så man kan t.ex inte ladda den och koppla in kameran samtidigt… Den är inte heller lika snabb som PRO och även dyrare! Så jag ångrar lite att jag inte köpte en till PRO istället.. Men jag hoppas att du får möjlighet till att köpa en Mac för att dem krossar PC alla dagar i veckan!
  Ha en fortsatt trevlig kväll 🙂

  /Emil

 2. Aya skriver:

  Aa, jag älskar min MacBook Air! Den är så smidig!! 🙂

 3. Aya skriver:

  Aa, jag älskar min!! Så smidig att ha med sig. 🙂

 4. Aya skriver:

  Aa, jag älskar min!! Så smidig att ha med sig. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..