TheFork

logothefork-360x109

Som ni vet så har TheFork varit en av de företagen som var officiella sponsorer för min stora födelsedagsfest. Jag har fått en hel del frågor vad TheFork är för något. Så jag tänkte berätta för er vad det är för något och även passa på och tipsa er om det, då det är riktigt känt och bra sida!

TheFork en kostnadsfri tjänst för att boka bord på de bästa restaurangerna i din stad.

Gruppen TheFork är den ledande restaurangbokningstjänsten online som används av 32,000 restauranger och 6,5 miljoner människor i Europa varje månad.

TheFork, en dottersajt till TripAdvisor, är en ny tjänst för matinspiration och smidig bokning av restauranger. Med ett nätverk på över 32 000 restaurangpartners över hela Europa är TheFork redan den ledande tjänsten för onlinebokningar i Frankrike, Spanien, Italien, Portugal, Holland, Belgien och Schweiz. Hos TheFork kan besökare välja restaurang utifrån faktorer som användarrecensioner, plats, pris, tillgänglighet och typ av kök.

Via tjänsten ges besökarna också möjligheten att ta del av inspirerande specialerbjudanden och tjäna in bonuspoäng (Yums) som ger rabatt på bokade restaurangbesök.

TheFork finns på webben och som app för Apple och Android. Under eAwards 2015 vann TheFork pris för bästa app inom e-handel. För mer information besök www.thefork.se.

DSC06819

Foto Nabras Al-Debis, 20 – 01 – 15

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..