STHLM #tb48h

DSC05148
DSC05150
DSC05160
relemo
DSC05216

Sista bilden, foto av Poppis.

Här kommer fler bilder från Ui-mötet i Stockholm. Och för exakt 48 timmar sedan togs de första bilderna (när vi äter). Det känns som att det var igår jag var i Stockholm, haha! Och nästa Stockholm resa för mig blir den 3:e December. Kul!

Men nu skall jag byta om för att jag skall ut med mina kompisar här i Göteborg. Vi tänkte plugga tillsammans och även fika. Det var längesedan vi sågs sist, så det skall bli kul att se dem igen! Efter det har jag ingen aning vad jag skall göra. Men funderar på att övernatta hos mina kusiner och kanske kolla på någon skräckfilm? Vi får se!

Har ni annars några förslag på vad man kan göra i en söndag? 

  1. Kvinnan med blått nagellack har ett otroligt fint läppstift på sig, passar henne så himla bra,,, tvungen att säga det bara 😉

  2. my skriver:

    Så fina bilder 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..