första & senaste

DSC04773
DSC04781
Okej… Låt oss börja, *trummor*… Det här är mina teckningar! Jag behöver inte ens förklara, ni ser själva vilken som är den senaste och vilken är den första porträtt bilden jag har gjort. Haha wow vilken utveckling! Vad tycker ni? 

Jag har sparat alla mina teckningar, jag har inte slängs en ända teckning! Det är så kul att kolla på dem… Den första ”porträtt” bilden så skall det föreställa Justin Bieber. Jag minns även att jag kollade på ett youtube-klipp för att lära mig hur man gör tex hår och liknande. Den teckningen gjorde jag 2011-03-26. Och The Weeknd teckningen har jag gjort det här året i September, alltså för en månad sedan. Jag har inte börjat med en ny teckning då ni vet att jag har sjukt mycket att göra. Men jag känner att teckna igen. Skall göra det direkt efter jag har kommit från Stockholm!

 

 

  1. Aya skriver:

    Vilken skillnad! Keep it up. ;D

  2. ullie skriver:

    Du är så duktig

  3. Anni skriver:

    Stor skillnad, snyggt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..