Blue , White & grey

 FOTO: SUNE CHEE
 
Dagens look: Grå T-shirt  – Freddie G | Blå Jacka – Modekungen | Scarf – Zara | Kostym byxor – Zara | Solglasögon – Le Specs | Skor – Kiomi | Armband – Limitato
 
Hur ball är inte denna looken? Sommrig, fresch & enkel. Jag gillar färgerna skarpt mycket, de matchar väldigt bra tillsammans, vit, grå och blått. Den blåa jackan är ny och är köpt från modekungen.com. Och ni som följer mig på snapchat har kanske redan sett den. Så följ mig där ” mohammedis ” heter jag där. Där ni får följa mitt liv ännu mer detaljerat. 
 
Och en annan ny plagg, är denna tröjan från Freddie G. De har de perfekt basplaggen. Acne Studios har också grymma baskläder. Men för er som gillar mera street-aktiga kläder så är det Freddie G som gäller då! Sen så gillar jag att bära accessoarer, jag tycker att det är rätt viktigt. För det är faktiskt accessoarerna som pimpar upp hela outfiten. Ni har kanske har hört detta flera gånger. Men det är sant! Ett stilrent armband (den jag bär just nu kommer från Limitato), solglasögon, klocka & scarf blev det den här gången på denna look. Hela 4 accessoarer. Baam!
 
 1. Jessie skriver:

  Hej, jag har alltid undrat å hoppas du kan svara på det här ärligt.

  Sune Chee som fotograf å en annan tjej som brukar fotografera dej. Betalar du de för att bli fotad eller ger ni varandra tillbaka på att visa varandras hemsidor som du oftast länkar till? 🙂
  Kramz <3 /jessie

 2. Linnea skriver:

  Så snygg outfit!!

 3. skriver:

  Så snyggt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..