Uppfyll din dröm – Från idé till verklighet

 

Det är dags igen för den stora tävlingen som Ale Kommun & webfab Ale har anordnat.  Har du någon affärsidé som du vill satsa på och jobba med det i framtiden? Vem vet… Den här är tävlingen kanske förändrar hela ditt liv?! Sista dagen man kan anmäla sig till tävlingen är den 17:e April. Vilket är 14 dagar kvar! Det är proffsiga och kända entrepenörer som kommer att vara på plats. En utav juryerna som kommer att vara med och bestämma är ingen mindre än skaparen till Sveriges kanske populäraste smycke butik/onliesite JFR, Jennifer. Och många även andra bussiness män.

 
Allt du behöver göra är att bidra med din affärsidé, de hjälper dig att under ett helt år förverkliga din företagsdröm, från idé till verklighet.
 
Du kan läsa mera om tävlingen och om WEBFAB ALE på deras hemsida. Jag tycker att du ska vara med och tävla, vem vet, det kanske förändrar hela ditt liv?! Bra start för ditt företag. ALLA KAN VARA MED, men du skall kunna ta dig hit till Ale kommun (Orterna som ni kanske känner igen: Älvängen, Nol, Nödinge, Bohus & Surte). 
 
Bor du kanske i Göteborg, Kungälv , Trollhättan, eller områderna runt om kring? Då är det perfekt för dig, inte så långt ifrån. Om du inte vet vart Ale ligger så är det bara söka. Det tar ca 15 minuter att åka från Ale kommun till närmaste storstad Göteborg. Som tävlingsdeltagare ska du ha möjlighet att befinna dig på finalen den 23 april.
 
 
 
Vad vinner man? 
Hela 15 vinnare får hjälp att under ett helt år förverkliga sin företagsdröm, från ide till verklighet. I vinsten ingår ett års fri kontorsplats, fria banktjänster och lagerutrymme. Och mycket mer!
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..