abonnemang?

Random bild. TBT från Top Model Sverige Vip Event | Foto av Emma Grann.
 

Minns ni den tiden där alla hade Comviq kompis. Jag har fortfarande det! Men jag minns förr när det var ganska få som hade abonnemang och där alla hade Comviq Kompis, alltså sådana kort där man tankar sin mobil med pengar, varje månad eller när pengarna tar slut. Men det är sjukt störande, det kostar lika mycket om man tänker efter. Det blir mycket billigare med abonnemang. Självklart beror det också även på vilket bolag du köper ifrån. 

 

Det här med abonnemang blir ännu billigare för oss som studerar. Med Studentkortet får du 20% rabatt på ordinarie månadsavgift. Och det är självklart fria samtal, SMS, och MMS varje månad. Frank har helt enkelt höjt datamängderna rejält. Men inte priserna. Jättebra för oss som verkligen använder internet. Eller för de som kollar för mycket på Youtube och filmer. Då det tar mycket internet. Jag använder mycket internet och det blir mycket dyrare för mig som använder Comviq Kompis. Jag har länge velat ha abonnemang, hela familjen har det. Förutom jag! Men nu har jag bestämt mig för att skaffa abonnemang när jag har köpt en ny mobil. Vilket jag kommer att göra nästa vecka. Nu kan jag blogga mera genom mobilen. Hur bra är inte det?! Inte bara det, utan även nu kan jag ringa och SMSa hur mycket jag vill utan att jag behöver oroa mig för pengarna.

 

Du hittar billiga och bra mobilabonnemang med studentrabatt HÄR.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..