My Badgal is Back

 
Man blir så sjukt glad när sin Idol är aktiv igen. Rihanna släppte en ny låt igår för hennes nya film, HOME. Den låten är riktig bra och fasnade direkt i hjärnan. Det är ganska lätt att man råkar göra en barnslig låt när man ska göra låtar till en film. Men Rihanna kan sin grej och hon vet exakt hur man får de perfekta låtarna. Den här låten kommer bli en hit. Med tanke på att låten blir bättre för varje gång man lyssnar på den.
 
OBS! Om videoklippet inte funkar så kan det hända att youtube har tagit bort den. För att det är inte Rihanna som har lagt upp låten utan det är någon annan. Går det inte att lyssna så är det bara söka på låten i tunes och köpa låten. Rihanna’s ”Towards The Sun” är första låten för the upcoming Home soundtrack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..