New in: Burberry + Under-eye Concealer + ansiktskräm

New in – Deodorant för män, från BURRBERRY ”Weekend”. Ni anar inte hur god lukt den här parfymen har?! Jag luktar underbart under mina armhålor. Haha! – Vill ni köpa en likadan så hittar ni den HÄR
 
TIPS! Det här tycker jag att alla killar bör köpa. Detta är för båda tjejer och killar. Det står till och med på hemsidan att det är för båda killar och tjejer, så skriv inget hat. För det är absolut inget fel att köpa Concealer. Jag har nu 2 olika sorters concealer. Jag har en concealer penna för att täcka bort alla fläckar och finnar jag har på huden, när jag ska till olika events eller när jag ska ha någon photoshoot. Och nu äntligen har jag hittat den här grymma Under-eye Concealer. Den här är speciell designad för underögonen. Tjejer vet nog redan vad man använder det här till. Men ni killar som läser det här och inte har någon aning om vad jag pratar om, så är det här en grym produkt för att täcka svarata ringar runt ögonen på 3 sekunder. Och det gör man för att se piggare ut!
 
Concealer  använder jag varje gång när jag skall plåtas eller när jag ska till någon gala/event och som sagt, det gör jag för att se fräschare ut! Så det här är något jag rekomenderar för er som ser trötta ut eller har svarta ringar runt ögonen. Ni ska veta att det är många killar som använder det men inte vågar berätta det. Och man märker absolut ingenting när man lägger concealer på ansiktet. Det är många som känner igen sjärnorna I AM GALLA samt Mariano Di Vaio. Och dem änven sådana prosukter också.  Vill du köpa den här produkten så hittar du den HÄR.
Vem vill inte ha ansiktskräm?  Ska bli spännande att få festa min ansiktskräm för män, för första gången. Jag komemr absolut skriva ett till inlägg när jag har använt dessa produkterna. Dock har jag redan hunnit använda min deoderant. Men mera om dessa produkter kommer ni få läsa mera om på bloggen, inom kort! Ansiktskräm hittar nä HÄR.
 
Alla produkter är köpta från parfym-klick.se , det som är bra med den här sidan är att man får 10kr rabatt för varje produkt man köper samt allt säljs för billigare.
  1. ullie skriver:

    Den sänggaveln bara älskar jag såå fin ! 🙂 Verkar va fina produkter o fina bilder såklart. ha en fin fredag kram på dej

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..