Tips: Jakob Alladin

 

Jakob Alladin är en livsnjutare. På riktigt. Han är egen företagare och pluggar dessutom på Stockholms Universitet. Han har alltid nära till skratt och hans ibland ganska torra humor får även hans omgivning att skratta, inte minst på hans blogg – finest.se/jakobscloset. Hans största intresse är kläder och stil, vilket han varierar och trixar med ganska friskt. Om man frågar honom vad han har för klädstil får man svaret ”Rebelliskt Strikt”, en benämning han själv har hittat på som han tycker beskriver honom väl.

 
Gillar ni Mode så är finest.se/jakobscloset en perfekt blogg för dig. Han är ny topbloggare på finest och han lägger upp proffsiga outfitbilder och även där man får följa hans liv. Därför ville jag tipsa om Jakob och uppmärksamma honom mera i bloggvärlden.
 
Han förtjänar absolut att bli nominerad till Finest Awards, nominera honom till ”Årets Nykomling” – LÄNK HÄR FÖR ATT RÖSTA.
Ni vet han Mariano som jag skrev om tidigare (när jag var i SFIA15) ? Jakob är en Svensk version av Mariano fast mycket bättre, självklart! Han är sig själv och man märker att han gillar det han gör. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..